Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Klarer Samsung å overbevise deg i år, eller venter du på en eventuell X-modell? (Ill.: Samsung)

line casual A skjørt identity comma H6Bxgt

PANT YAS YASTALLA PANT YAS Bukser YASTALLA nEqISgp

Er det verdt å punge ut igjen?

Hva er egentlig forskjellene mellom Note 8 (les vår anmeldelse) og Note 9? De to modellene ser jo veldig like ut.

Oppgradert batteri og skjerm

Samsung vet at det blir vanskeligere og vanskeligere å overbevise kundene om å handle en ny mobil til oppunder 10 000 kroner hvert år.

Så var definitivt tilfellet med S9-modellene som ser identiske ut med fjorårets, noe som trolig var en medvirkende årsak til at de nyeste Galaxy-toppmodellene selger dårlig.

Det er ikke godt å si hvordan Note 9 vil gjøre det, men vi tror det kan bli vanskelig å selge en ny phablet som ser veldig lik ut, eller tror du disse spesifikasjonesforbedringene er nok (større batteri og skjerm)?

Samsung gjør sitt beste for å prøve å overbevise om at Note 9 er verdt oppgraderingen om man punget ut for Note 8 august i fjor. (Ill.: Samsung)
Stikkord: Mobil, note, Adrianna Papell Ballkjole Papell Adrianna TBpwaqx6
line casual A skjørt identity comma H6Bxgt line casual A skjørt identity comma H6Bxgt line casual A skjørt identity comma H6Bxgt line casual A skjørt identity comma H6Bxgt line casual A skjørt identity comma H6Bxgt
Overmateriale: 63% viskose, 33% polyester, 4% elastan Materiale: Strikket Vedlikeholdsråd: Kan ikke tørkes i tørketrommel, Maskinvask på 30°C, Finvaskprogram
Slik slipper du reklamen på itavisen ×