Jeans Fit Curvy Zalando Essentials Skinny q18n6A

Store annonsører slakter reality-TV

Landets største TV-annonsører snur ryggen til Big Brother, Harem og Temptation Island. De tre programmene bryter helt med de verdier som annonsørene ønsker at merket deres skal stå for, viser en fersk rapport.

Norge IDAG

Publisert:

Undersøkelsen er gjort av førsteamanuensis Magne Supphellen ved Norges Handelshøyskole i samarbeid med BarneVakten. 69 av landets 200 største TV-annonsører har deltatt i undersøkelsen.

Uaktuelt å sponse

TVNorge og TV3 kommer til å slite med å finne store annonsører og sponsorer til Big Brother, Harem og Temptation Island. Nesten ingen av de spurte ønsker å sponse noen av de tre programmene, verken nå eller i framtiden. Bare et par annonsører vil vurdere å sponse Big Brother eller Harem, mens ingen er interessert i Temptation Island. Skepsisen er også stor til å annonsere i de tre programmene. Tre av fire annonsører har ingen planer om å annonsere i Big Brother, og bare èn av ti sier at det er sannsynlig eller svært sannsynlig at de kommer til å gjøre det. Sannsynligheten er enda mindre for at noen annonserer i Harem eller Temptation Island.

Dårlig moral

Den store skepsisen skyldes i hovedsak innholdet i de tre programmene. Rapporten viser at både Big Brother, Harem og Temptation Island bryter helt med de verdier som annonsørene ønsker at merket deres skal stå for. Nesten ingen av annonsørene mener at de tre programmene står for en moral som bør aksepteres. Rundt halvparten av dem sier at programmene har dårlig påvirkning på folk. Èn av fire er uenig i dette.

Etter kl. 21

Skinny Curvy Jeans Essentials Zalando Fit Landets største annonsører er også opptatt av at barn ikke bør se Big Brother, Harem og Temptation Island. Et stort flertall hevder at disse programmene vil kunne påvirke barn og unge på en negativ måte. Derfor mener de at programmene bør sendes etter kl. 21.00. Bare fire av de 69 spurte er uenig i dette.

Endret syn

Èn av tre annonsører i undersøkelsen reklamerte i Big Brother da serien ble sendt i vår. Halvparten av disse har endret syn på å reklamere i programmet. Flesteparten, sju av ti, har blitt mer negative.

SOLID SOLID Bluser ONLY ONLVIC ONLVIC ONLY ONLY ONLVIC SOLID Bluser FwvEqB

Mange av annonsørene frykter reaksjoner dersom de reklamerer i de tre programmene. Tre av fire tror det vil komme reaksjoner mot annonsører i Temptation Island, og over halvparten regner med reaksjoner dersom de annonserer i Big Brother eller Harem. Dersom forbrukerne reagerer negativt på annonsører i de tre programmene, vil dette skade merket, mener sju av ti blant landets største TV-annonsører.

Nøkkelord

Jeans Fit Curvy Zalando Essentials Skinny q18n6A Jeans Fit Curvy Zalando Essentials Skinny q18n6A Jeans Fit Curvy Zalando Essentials Skinny q18n6A Jeans Fit Curvy Zalando Essentials Skinny q18n6A Jeans Fit Curvy Zalando Essentials Skinny q18n6A Jeans Fit Curvy Zalando Essentials Skinny q18n6A

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Essentials Zalando Jeans Skinny Fit Curvy Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.


Curvy Jeans Fit Essentials Skinny Zalando Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...

Overmateriale: 97% bomull, 3% elastan Materiale: Denim Vedlikeholdsråd: Kan ikke tørkes i tørketrommel, Maskinvask på 30°C